Zfilmování knihy ''Dvůr Trnů a Růží''

By simaa - července 25, 2018

Jedna z nejslavnějších knižních YA sérií na světě, Dvůr Trnů a Růží, bude mít film! Tohle ovšem není žádná novinka, Sarah J. Mass (autorka) práva prodala už před lety, ale nedávno byl hotov scénář! K zhotovení filmu toho ještě hodně chybí, není ani režisér a ani obsazení. Datum premiéry je zatím v nedohledné době, ale pomalu by se vše mělo blížit. Podle nejnovějších informací by premiéra měla být už v roce 2019. Práva koupila společnost Constantin Film, která přivedla na obrazovky například seriál Shadowhunters.

Mě největší starosti dělá obsazení, bojím se, že s ním nebudu spokojená. Doufejme, že SJM a budoucí režisér vyberou správné lidi. Taky doufám, že z toho CF neuděla něco nudného (jako SH), a že obsadí herce, kteří umíí hrát (!).

(Autorka také prodala práva (už také před lety) její druhé série Skleněný Trůn, ze které by se měl stát seriál vysílaný na stanici Hulu. Nesl by název Queen of Shadows (čtvrtá kniha, Královna Stínů), ale vše se asi zastavilo a několik let novinky o seriálu nejsou a fanoušci pochybují, že se to vůbec někdy natočí)


Překlad oznámení:

therealsjmaas Tohle zrovna přistálo na mém stole (!!!!!!!). Odkaz na více detailů/aktualizace o filmu v popisu! Hlavy rychle nahoru: Pořád je před námi dlouhá cesta než to uvidíme na obrazovkách! Constain a Tempo, jsou tým, který má na starosti vše za scénami a pracují velmi tvrdě a vášnivě, aby adaptovali tyhle knihy a shromáždili správnou skupinu lidí, aby tomu přinesli život. Pořád hledáme režiséra s perfektní vizí pro tento film, stejně jako hvězdné obsazení, ale už jsem super nadšená, že přinesli úžasnou Rachel Hirons, aby napsala scénář. Skřížené prsty!!! 😁😁😁
#acotar #acourtofthornsandroses #acomaf #acourtofmistandfury #acowar #acourtofwingsandruin #acofas #acourtoffrostandstarlight


MOJE OBSAZENÍ PRO ACOTAR:

PINTEREST

BLOG

YOUTUBE






  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!