KINGDOM OF ASH

By simaa - července 25, 2018

Po dlouhém čase čekání jsme se konečně dočkali odhalení názvu, synopse i obálky pro poslední díl série Skleněný trůn. Upozorňuji, že synopse obsahuje spoiler z Říše bouří. Kniha ponese název Kingdom of Ash (překlad: Království z popela) a vychází 23. října 2018 (UK/USA), tedy o celý týden dříve než bylo původně plánováno. V ČR vyjde až příští rok.


Zdroj obrázku: IG Sarah J. Maas


therealsjmaas Dneska je tu pro vás maléééé překvapení!!! 😎😁💕Jsem až po kolena v editování tohoto zlatíčka (jaká úleva/radost to je, konečně tomu říkat KRÁLOVSTVÍ Z POPELU!) a nemůžu se dočkat až si to všichni přečtete v říjnu (všimni si změny data! Vychází to o celý týden dříve než jsme původně oznámili)!! Eeeeee!!! 💖💖💖
#kralovstvizpopela #sklenenytrun #pulnocnikoruna #dedickaohne
#kralovnastinu #risebouri #krvaveostri
#vezusvitu


Synopse:
Uvězněna Královnou Víl, Aelin je uvězněna v železné rakvi na neznámém místě, zřejmě s žádnou nadějí na útěk. Zatímco ona snáší měsíce mučení, její přátelé jsou rozděleni v odlišných osudech. Bez Aelin, která by je chránila, voják Aedion a měnička Lysandra potřebují ochránit jejich domov za každou cenu. Chaol, čarodějnice Manon a zlatý chlapec Dorian jsou nechání, aby si vytvořili své vlastní cesty, a aby změnili historii- zatímco Aelinin druh, vílí muž Rowan, prohledává celý svět, aby našel svou ztracenou lásku.

Když Aelin shromážd'uje sílu, aby zachránila sebe, bojovala konečnou bitvu svého života, všechny jejich osudy visí v rovnováze. Některé pouta budou svázány ještě těsněji, jiné budou navždy rozděleny a záhady budou odhaleny v tomto akčním, srdce rvoucím finále série.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!