A COURT OF THORNS AND ROSES

By simaa - července 30, 2018

Na tomhle knižním obsazení pracuji asi nejdéle, je jedno z nejobsáhlejších a taky se často aktualizuje (nové obsazení). Z Dvoru trnů a Růži bude film a vyjít by měl už příští rok. Na obrázky se můžete podívat na pinterestu.



RHYSAND:


Maxence Danet Favuel
(model)

Maxence je pro Rhysanda nejlepší. Myslím si, že pro tuto roli by byl perfektní. Rhys na první pohled. Je hrozně krásný, vypadá, že má takovou "bad guy" image. Má i ideální věk, i kdyby byl starší tak by pořád vypadal jako Rhys. Jediné mínus je, že není herec, ale model. 


Ian Somerhalder
(herec)

Mým prvním adeptem na Rhyse je Ian Somerhalder. Myslím si, že pro tuto roli by byl perfektní.
Má takový ten úsměv, který nesvědtčí nic dobrého a takový ten 'bad guy' vzhled, který má Rhys. Já osobně si Rhyse představuji maximálně, aby vypadal na 23. Jediný problém, který vidím je Ianův věk. Ian má už skoro 40 a už nevypadá nejmladší. 


Thomas Doherty
(herec, zpěvák)


Thomas Doherty by byl skvělým Rhysem. Tak jako Ian má ten 'bad guy' vzhled a úsměv. Byl by úžasný. Odpovídá popisu z knihy a je fakt sexy, ještě mu chybí nafialovělé oči a byl by skvělý.


FEYRE ARCHERON:


Lauren De Graaf
(modelka)


Lauren vypadá úplně přesně, jak já si představuji Feyre. Vypadá nevině,
má skvělý odstín vlasů, takový jako Feyre. Připadá mi do té role úplně perfektní. Feyre je v první knize devatenáct a já bych ji na ten věk i tipovala.


Frida Gustavsson
(modelka)

Další skvělou možností je Frida Gustavsson. Pro mě je druhá nejlepší pro Feyre. Odpovídá knižnímu popisu a i tomu jak si Feyre představuji.


Barbara Palvin
(modelka)

Barbara je podle mě asi nejlepší pro Feyre. Není to sice herečka, ale často se objevuje v reklamách a i tam se něco musí hrát. Je perfektní, vypadá úplně jak si Feyre přestavuji, Mnoho lidí ji také vidí jako Feyre. Je pro ni prostě dokonalá.


TAMLIN:

Paul Wesley
(herec)

Paul Wesley je můj první a jediný adept na Tamlina. Možná ho tak vidím kvůli jeho podobnosti se Stefanem. Ale i tak si myslím vzhledově, že by mohl být Tamlin, má zelené oči a takovou barvu vlasů, jakou si představuji u Tamlina. Tamlin má v knize sice dlouhé vlasy, ale já si ho tak nikdy nepředstavovala. Podle mého Paulův 'hero' účes by byl na Tamlina perfektní.


NESTA ARCHERON:


Yulia Rose
(modelka)

Yulia vypadá tak nevinně a přitom i vážně a drsně, což jsou vlastnosti, které by Nesta určitě měla mít. Nejlepší adeptka pro Nestu.


Susanne Knipper
(modelka)

Susanne není moje nejlepší volba pro Nestu. Ale myslím, že by podle vzhledu špatná nebyla. Nevypadá úplně, jak si ji představuji.


ELAIN ARCHERON:


Bridget Satterlee
(modelka)

Bridget by byla nádherná Elain. Vypadá vyloženě nevinně a je krásná, působí mile a odpovídá Elaininu popisu. Pro mě je pro Elain nejlepší.


Emma Watson
(herečka, modelka)

Emma Watson je podle mě ta nejlepší, kdo by mohl byýt pro Elain. Emma je hrozně krásná, stejně jako je Elain popisována v knize. Už podle vzhledu na člověka působí hrozně mile
a jako někdo, kdo má rád květiny. 


Karol Quieroz
(modelka)

Pro Elain není špatná, je pro mě třetí nejlepší, ale podle mě nevypadá úplně jak si Elain představuji.


Zoey Deutch
(herečka)

Zoey by byla nejlepší v tom, že je herečka se zkušenostmi. Ale moc jak Elain si ji představit nedokážu. Každopádně na tu roli celkem vypadá.


AZRIEL:


Matthew Daddario
(herec)

Můj Azriel. Metthew Daddario je prostě perfektní adept pro Azriela. Jako bojovník se ukázal už v seriálu Shadowhunters. Azriel je "sweetheart", tak jako Alec. Azriela si přesně tak představuji a nedokážu si představit nikoho lepšího než Matthewa.

AMREN:


Nina Dobrev
(herečka)

Nina Dobrev by byla pro mě perfektní Amren. Takhle si Amren představuji. Nininy krátké vlasy jsou do té role perfektní a s dobrým líčením bych si ji dokázala představit jako strach nahánějící. Amren je knihách asianka, ale já si ji tak opět nepředstavuji. Moje Amren je jednoznačně Nina Dobrev.


Lucy Hale
(herečka)

Lucy Hale by byla perfektní v tom, že je hrozně malinká. Amren má být velmi malá a to Lucy splňuje. Ale taky jako Amren vypadá.


Arden Cho
(herečka)

Arden by pro Amren byla skvělá, protože je asianka a od pohledu Amren i připomíná.


Camila Mendes
(herečka)

Camila Mendes by jako Amren mohla být dobrá. Není to úplně perfektní podoba pro Amren, ale se správným líčením by mohla i nahánět strach.


MORRIGAN:


Mercedes Lambre
(herečka, zpěvačka)

Mojí zatím jedinou adeptkou na Mor je Mercedes Lambre. Taky odpovídá knižnímu popisu a do té role by se mi opravdu hodila. Je blond a má smysl pro módu a vypadá tak sladce jako Mor. Jediný problém, je, že Mercedes je z Argentiny, kde se mluví španělsky a nevím, jak na tom je s angličtinou. I když doučit se ji taky není problém, je to lehký jazyk.


IANTHE:

Teresa Palmer
(herečka)

Ianthe má být hodně pěkná. Řekla bych, že Teresa Palmer je dost pěkná a má i takový drsný vzhled, což je vlastnost, kterou si myslím, že by Ianthe měla mít. Viděla jsem hodně adeptů pro Ianthe, ale Teresa vypadá i tak, jak si Ianthe představuji.


LUCIEN:


Trevor Stines
(herec)

Trevor není pro Luciena špatný. Myslím, že by odvedl skvělou práci.


AMARANTHA:


Zoey Deutch
(herečka)

Zoey by určitě byla lepší Amarantha než Elain. Tipovala bych ji více na zápornou postavu.


Madelaine Petch
(herečka)

Madelaine by byla úžasná Amarantha. Už v Riverdale ukázala, že umí být dobrá mrcha. Ale nejspíš je příliš mladá.
















  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!