Pitch Perfect: Last Call, Pitches!

By simaa - července 25, 2018

Pitch Perfect 3: Last Call Pitches (český název: Ladíme 3: Poslední Jízda Pěvky!) je třetí a nejspíš i poslední díl filmů Pitch Perfect (český název: Ladíme!).
Po shlédnutí jedničky a dvojky, které mě opravdu dostaly, jsem trojku prostě vidět musela.
Musím říct, že to byla opravdu bomba a asi nejlepší díl ze všech. Tak, jako u předchozích filmů tomu nechyběla komedie a trapné scénky, hudba a samozřejmě i drama. Novinkou je, že jako takové zpestření tomu nechybělo ani trochu akce, která tam úžasně zapadala. Určitě jsem se hodně zasmála. Říkalo se, že pokud bude mít i třetí film velký úspěch, bude i další díl. Já si to nemyslím. Bylo to perfektní zakoncení celé trilogie a další film už bych asi nechtěla. Samozřejmě tomu nechybělo ani velkolepé finále, které některé lidi dokáže i rozbrečet.

Becca Mitchell ušla hodně dlouhou cestu, stejně tak i Barden Bellas. Staly se mistriněmi světa v a capella zpěvu, odpromovaly a ted' mají všechny nové životy. Ale chtějí si všechny naposled společně zazpívat. Zúčastní se turné po amerických vojenských základnách. Není to však jen turné, ale zároveň taky soutěž. Bellas čelí konkurenci kapel, které používají hudební nástroje, ale naštěstí jsou natolik velké exotky, že se jen tak nedají.... Všechny holky se na konci filmu dočkají vlastního zakončení svého příběhu.


Zdroj obrázku: ČSFD.cz

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!