PROKLETÝ PRINC | Erin Watt

By simaa - července 25, 2018

Po naprosto napínavém konci Papírové princezny jsem okamžitě sáhla po druhém díle. Druhé díly sérií bývají občas zklamáním, ale to rozhodně neplatilo u Prokletého prince, přináší totiž další várku ničení, která nabývá na síle víc a víc. Příběh opravdu neměl chybu a měl i scény, u kterých se člověku zastaví srdce...

V Papírové princezně je příběh psán z pohledu Elly. V druhém díle přibyly i Reedovy myšlenky, patřil mu celý začátek, do doby než se Ella vrátila a poté se to začalo střídat. Pocity postav jsou zde ponurejší, tedy alespoň nějak do půlky, věci se později začnou urovnávat. I u Prokletého prince nechyběly slovní obraty a hromada sarkasmu, prostě ty vtipné a nenudné scénky, které k Royalům prostě patří. Postavy si navzájem ublížily, ale to knize nezabrání v pokračování té úžasné dějové linky, která je víc než nabitá chemií.

Už po prvním díle jsem okamžitě popadla druhý. U druhého to samé. Prostě nešlo to odložit, je to dokonce až nemožné. Když už se začíná vše dávat do pořádku, najednou, z ničeho nic připluje tsunami a vše zničí a tehdy přichází zástava srdce čtenáře, kdy se z těch slov nemůže vzpamatovat. Konec je jedna velká zvratová bomba, kterou nikdo nemohl čekat.

Anotace:
Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí, jenže Reedovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině - dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová
To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama.
Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí.
Možná má pravdu.
Tajemství. Zrada. Nepřátelé. Nic podobného Reed dosud nepoznal, a pokud chce získat svou princeznu zpět, musí dokázat, že jí za to stojí.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!