The Originals

By simaa - července 23, 2018


The Originals se vysílali vysílaný na stanici The CW. Je to spin-off k seriálu The Vampire Diaries. Narozdíl od The Vampire Diaries, The Originals nemmají knižní předlohu. Nedoporučuju se dívat, pokud jste neviděli TVD. The Originals se již nevysílají, seriál skoončil se svou pátou sérií v roce 2018. Momentálně se na HBO (nebo online na HBO GO) vysílá další spin-off, The Legacies.

Obsazení:
Joseph Morgan, Phoebe Tonkin, Summer Fontana, Nathaniel Buzolic, Daniel Gillies, Danielle Campbell, Claire Holt, Riley Voelkel, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Yusuv Gatewood, Steven Krueger, a další...

V The Originals vystupuje mnoho postav, které moc dobře známe z TVD. Ale přesto se mnohé postavy po charakteristické stránce vyvinuly a postupně přes série si snad každá postava prošla svým vývojem. Jak už jsem zmínila, hlavní postavy byly už v The Vampire Diaries, ale The Originals se plně soustředí na tuhle, často disfunkční, rodinu Původních, na jejich rodinné pouto, slib "Always and Forever" a taky na 1 000 let spletité rodinné historie.

Tenhle spin-off je o něco temnější, dospělejší a krvavější než TVD, sem tam nějaké vytržené srdce z hrudi-specialita Původních, pak nějaký masakr, nespočet pomst, a tak podobně, jsou to přece Původní. 





Zdroj obrázku: FB The Originals

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!