CATWOMAN: SOULSTEALER

By simaa - července 25, 2018

Autorka série Skleněný trůn a Dvůr Trnů a Růží, Sarah J. Maas vydává novou knihu. Její název je Catwoman: Soulstealer vyjde v USA 7. srpna 2018. U nás o ní nejsou žádné informace o vydání, ale vzhledem k tomu, že všechny předešlé autorčiny knihy u nás vyšly v nakladatelství CooBoo, tak nejspíš i tato u nás vyjde.

Synopse:
Když je Netopýr pryč, Kočka si bude hrát. Je čas zjistit, kolik životů kočka doopravdy má...
Dva roky poté, co unikla z chudinské čtvrti Gotham City, Selina Kyle se vrací jako záhadná a bohatá Holly Vanderhees. Rychle zjišt'uje, že s Batmanempryč na životně důležité misi, Batwing je ponechán, aby zastavil příliv známých zločinců. Gotham City je zralé pro převzetí.
Mezitím, Luke Fox chce dokázat, že má to, co je potřeba pro pomáhání lidí v jeho roli jako Batwing. Zaměřil se na nového zloděje, který vypadá chytřejší než většina. Spojila se s Jedovatou Ivy a Harley Quinn a dohromady dělají zmatek. Tahle Catwoman může být Batwingovou zkázou.
Selina hraje zoufalou hru kočky a miši, vytvářející nečekané přátelství a zápletky s Batwingem nocí a jejím dábelsky pohledným sousedem Lukem Foxem dnem. Ale s nebezpečnou hrůzou z minulosti na jejím ocase bude schopná vytáhnout loupež, která je nejblíže jejímu srdci?

Zdroj obrázku: IG therealsjmaas


therealsjmaas Aaaaaaaa je to tady! Catwoman: Soulstealer!! Vyjde v srpnu 7., 2018!! Ted' pracuju na editování pro knihu a nemůžu se dočkat, až si to vy přeštete v létě!!
#catwoman #dcicons #dccomics #yayyyyy


Obálka knihy:
Zdroj obrázku: IG therealsjmaas



  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!