ZAVRŽENÝ | Becca Fitzpatrick

By simaa - července 23, 2018


Na knihu Zavržený jsem narazila v knihovně. Příběh Patche a Nory je velmi krásný a neočekávaný. Knihu jsem si hrozně oblíbila, je i vtipná. Doporučuji přečíst, stala se z ní jedna z mých nejoblíbenějších sérií. Dokonce je i rozběhnutá práce na filmu, Patch i Nora jsou už obsazeni a na další postavy si ještě počkáme.

Příběh je psaný z pohledu hlavní hrdinky Nory Greyové. Nora se nikdy o kluky moc nezajímala. Až do doby kdy učitel změní zasedací pořádek a k Noře posadí Patche,se kterým Nora nechce mít nic společného, je tajemný a velmi přitažlivý.... Nora se s Patchem začne sbližovat, nejlepší byly ta části, kdy s ní Patch flirtoval, to jsem až dostávala záchvaty smíchu. Kolem Nory se začne ochomítat ještě jeden kluk, který se zdá být z prvu kamarád, ale není. Patch má velmi temnou minulost, bylo velmi zajímavé ji postupně odhalovat.

Celý příběh je velmi krásný, romantický, vtipný a čtivý i s nebezpečím a touhou zabít. Rozhodně to nebylo nudné čtení. Kniha se četla velmi dobře a určitě doporučuju přečíst.

Anotace:
Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první chyba. Patchova minulost je totiž všechno, jen ne nevinná. A nejlepší, co kdy udělal, bylo, že se zamiloval do Nory. Seznámili se na hodině biologie a Nora chce jediné - držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, kdo Patch ve skutečnosti je a proč ji vyhledal. A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou: "Jak hluboko dokážeš padnout?"

Knižní trailer:

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!