TICHO | Becca Fitzpatrick

By simaa - července 24, 2018


Poté co se Nora s Patchem dali opět dohromady a překonali překážky, které je odělovaly se opět ukáže někdo, kdo jim tohle nepřeje. Nora byla unesena svým vlastním otcem a aby ji pustil musel se Patch vzdát svých křídel.... Na konci léta je propuštěna, ale má amnézii, která zahrnuje nejen měsíce, které strávila uvězněná, ale i ty, v kterých znala Patche...

Kniha se četla úplně sama. Děj byl velmi napínavý. Nora si hledá cestu zpátky k Patchovi, i když o tom ani sama neví a odhaluje vše, na co zapomněla. Je hezké, že i když ji vymazali pamnět', nikdy nevymazali jejich lásku. Scott se k Noře chová jako k nejlepší kamarádce a pomáhá ji zacelit díry v její paměti.

V knize se mi nelíbila akorát Nořina matka, která propadla kouzlům Hanka Millara a samotný Hank. I když Hank je zajímavou zápornou postavou postavou.  Ale ty chyby v textu jsou nepřehlédnutelné (snad u všech dílů). I přes to se kniha velmi povedla a byla asi nejlepší.Tento díl byl velmi speciální, bylo to něco jiného, jiná zápletka a hodně se mi to líbilo.

 Anotace:
Třetí díl navazující na romány Zavržený a Crescendo. Nedorozumění mezi Patchem a Norou je zažehnáno. Společně překonali tajemství svázaná s Patchovou temnou minulostí, smířili dva dosud nesmiřitelné světy a čelili bolestným zkouškám víry a naděje, to vše pro lásku, která má sílu překonat hranice mezi nebem a zemí. Patch a Nora, vyzbrojeni pouze svou bezpodmínečnou důvěrou v toho druhého, se vrhají do zoufalého boje a pokoušejí se zastavit zločince, který má moc navždy zničit vše, o co se snažili, dokonce i jejich vzájemnou lásku.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!