Koruna | Kiera Cass

By simaa - července 25, 2018

Koruna mě nadchla víc, než Dcera a hodně mě i překvapila. Je tu jedna nová postava, Marid, syn Augusta Illey. Narozdíl od jeho otce, on prahne po koruně a jediným možným prostředkem, jak ji získat, je Eadlyn... Největší zvrat v knize je Eadlynino uspořádání citů. V jednu chvíli to vypadalo, že vyhraje můj favorit, ale nevyhrál...

Konec mi připadal trochu moc urychlený a Eadlyniny city přišly z ničeho nic, ale to byl nejspíš účel. Nakonec Eadlyn skončila nejen s korunou, ale i svým pohádkovým princem, svou spřízněnou duší. Bylo hezké, že všichni získali svůj št'astný konec a hezky se všechno uzavřelo.

Anotace:
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama. A že srdce někdy překvapí i nejotrlejšího cynika. Co když ale bude muset učinit volbu, která je důležitější, než si kdy pomyslela?


Knižní trailer:

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!