The Fosters

By simaa - července 25, 2018


The Fosters se vysílali na stanici Freeform (kdysi ABC Family). Vysílal se od roku 2013 do 2018. The Fosters mají i svůj spin-off seriál, Good Trouble. Je to seriál rodinného tipu s hodně dramatem, kde si každý najde něco pro sebe.

Obsazení:
Teri Polo (Stef), Sherri Saum (Lena), Maia Mitchell (Callie), David Lambert (Brandon), Cierra Ramirez (Mariana), Jake T. Austin (1. ,2. série)/ Noah Centineo (3. -5. série) (Jesus), Hayden Byerly (Jude), Danny Nucci (Mike),...

Seriál sleduje rodinu Fosterových, tvořený lesbickým párem, jedním biologickým teenagerem a čtyřmi adoptovanými teenagey z pěstounské péče. Jejich život se stává více komplikovaný, rodina se musí vypořádat se všemi problémy a překážkami, které jim život nadělí- a že jich teda není vůbec málo.

Přestože jsesm myslela, že se mi The Fosters nefudou líbit, opak byl pravdou. Už s pilotní epizodou jsem zjistila, že se mi bude líbit, protože už v první epizodě je nějaká akce a drama. Jak už jsem zmínila, Fosters je rodinný seriál a zabývá se myšlenkou, že rodina není tvořena společným dna, ale láskou. Je to si myslím strašně hezká myšlenka, kterou se seriál řídí. Příběh je i plný komedie, které člověka prostě dostanou. Je to seriál, u kterého máte nervy neustále na pochodu a strašně děj řešíte. Je tam opravdu hodně dramatu a věcí, které dokáží vyvolat jak slzy, tak i úsměv. 


Fosters také hodně pojednává o tom, jak je život nefér a poukazuje na mnohé problémy ve společnosti a systému, kterým se řídí. Callie, jedna z hlavních postav, je ukázkový příklad člověka, jekož život je nefér. Callie a její bratr, Jude, dlouhá léta žili v pěstitelských rodinách. 5íkám množné číslo protože je dřív nebo později ta rodina vykopla, někdy ani nebyli spolu. Často jejich "rodiny" nebyly hodné a milující, ale isfunkční a násilné. Nebudu zacházet více do detailu, abych neprozradila příliš, ale ve zkratce si Callie i Jude zažili své a jejich jediná naděje na milující rodinu jsou právě Fosters.


Fosters jsou taková skvělá rodinka. Jako každá jiná, mají své problémy, ale i přesto se navzájem milují. Do této rodiny patří lesbický pár Stef a Lena, stefin biologický syn Brandon a adoptovaná dvojčata Mariana a Jesus. Ještě nikdy jsem neviděla film nebo seriál, kde je lesbický pár v roli matek. Opravdu se mi líbilo, jak spolu fungují jako rodiče. Celkově se mi líbilo, jak spolu všichni fungují jako rodina.




  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!