TORN | Jennifer L. Armentrout

By simaa - července 25, 2018

Druhý díl trilogie Wicked s sebou nesl hodně nečekané a emocionální zvraty. Při čtení této knížky mě moje srdce hodně bolelo, což by se dalo popsat jako náplň celé knihy. Čtení jsem si maximálně užila, nebyla tam jediná scénka, která by mě nudila nebo by byla zbytečná.

Bylo tam hodně scén, které člověka bolí číst, ale nechyběly i nějaké ty vtipné. Tyhle scény obstaral Tink, prostě postava, který nemá jedinou chybu. Všechny naše hlavní postavy v tomto díle jakoby zesílily, všechny si v knize prošly různými situacemi a taky jsem je poznala o něco lépe. Musím se přiznat, že postava Prince se mi hodně líbila, je to hodně dobře napsána záporná postava, u které jeden nikdy neví, co očekávat.

A příběh byl úplně dokonalý, hodně jsem to neočekávala, hodně se toho stalo a překvapilo mě to až jsem nevěřila svým očím... Konec byl naprosto úžasný. Bylo to jedno takové velké obrácení děje a zároveň i odhalení, na které jsem zase nevěřícně hleděla. Skončilo to částečně otevřeně, ale v dobrém smysly. Nechalo se to, aby se to mohlo plně uzavřít v Brave.

Anotace:
Vše, co si Ivy Morgan myslela, že ví se obrátilo vzhůru nohama. Poté, co byla zrazena a téměř zabita Fae Princem je pohmožděná a zničená- a s tajemným tajemstvím, které musí udržet za každou cenu. A pokud se Řád její tajemství dozví, zabijí ji. A pak tu je Ren Owens, sexy, potetovaný člen Elity, se kterým Ivy sdílela postel, a který si vyžádal její srdce. Jejich chemie je horká, ale Ivy ví, že Ren si vždycky cení svou povinnost k Řádu - nikdy by se jí nedokázal dotknout, kdyby znal pravdu. To znamená, že by ji nemusel nechal žít vůbec. Ale jak může žít sama se sebou, pokud mu lže? Ale jak se Princ začne blížit a snaží se natrvalo otvírat brány do Jinnosvěta, Ivy se vyčerpá. Pokud si neuvědomuje, komu může věřit - a rychle - není to jen její srdce, které se roztrhne, ale samotná civilizace.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!