CRESCENT CITY

By simaa - července 25, 2018

Best-selling autorka, Sarah J. Maas, vydává novou knižní sérii. Půjde taky o její první fantasy sérii pro dospělé. První kniha série ponese název Crescent City (Půlměsíční město) a vyjde koncem roku 2019.

Autorka už na Crescent City pracuje několik let, byl to původně jen projek na zábavu. Hlavní hrdinka se jmenuje Bryce, která by podle uutorky byla dobrá kamarádka s Feyre (Dvůr Trnů a Růží) a Aelin (Skleněný trůn). Svět knihy bude více moderní, než v autorčiných předchozích sériích (moderní technologie), ale pořád je to svět plný magie, bojovníci a záhadné a smrtelné bytosti. Tato akcí nabitá série přinese čtenářům cestu plnou dobrodružství, mytologie a Maasin vkus pro romantiku.

Příběh se odehrává ve světě, kde lidé bojují s přežitím a nadřazeností magických bytostí, mezi kterými žijí. Crescent City sleduje život napůl člověka a napůl Sidhe, Bryce Quinlan, jak se snaží pomstít smrt nejlepší/ho kamaráda/dky, který/á byl/a brutálně zavražděn/a. To, co začíná jako osobní pátrání po pomstě se brzy stává povinností ochraňovat svět a lidi, které miluje od zlověstného nepřítele.

Zdroj obrázu: IG Sarah J. Maas

therealsjmaas Jsem tak směšně nadšená konečně tohle oznámit (klikni na bio pro více detailů)!! Pracuji na Crescent City už několik let (v podstatě kdykoliv jsem měla volný moment), vetšinou protože jsem nemohla dostat tyhle postavy a tenhle svět z mé hlavy. Nemůžu se dočkat až to s vámi budu moct sdílet v roce 2019 (více nových informací/detailů přiíde!) a představit vám Bryce! 💖🌙💖
#crescentcity #brycequinlan #eeeeeeeee


  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!