BRAVE | Jennifer L. Armentrout

By simaa - července 25, 2018

Brave je třetí a poslední kniha Wicked trilogie. Musím říct, že to bylo úžasné zakončení a od čtení se prostě nešlo odtrhnout. Vzrušující, sexy, emocionální, zábavné a romantické, byla to naprosto úžasná zakončující kniha. Než jsem se do čtení pustila, trošku jsem se toho obávala, protože na rozdíl od prvních dvou knih má Brave jinou obálku - chybí tam Ren a má jiný styl a myslela jsem si, že by to mohlo mít něco společného s dějem... Ale naštěstí to ničemu nenaznačovalo.

V každém ráji jsou občas nepokoje. To platilo i pro vztah Rena a Ivy. Hodně jsem kvůli tomu byla naštvána a myslela jsem si, že to tak bude po celou knihu jako u Temné krásy. Naštěstí to tak nebylo. V knize bylo mnohem více komických scének, kdy nešlo se nesmát. Bylo tu i několik nových postav. Nejlepší postava byla ... Popsala bych ho jako vílí (fae) verze Tinka, takže jeho scény byly naprosto perfektní. A to ještě když s ním je Tink, to je ještě víc vtipné...

Bylo zde i opravdu hodně zvratů. Úplně jsem zírala na to, co z toho autorka dokázala vytěžit. Zakončení celé trilogie bylo úžasné, na poslední chvíli se to obrátilo o sto osmdesát stupňů a postavy se byly nutny se s tím vypořádat. Podle mě byl konec více než jen uspokojující, sice to skončilo trošičku otevřeně, ale to se snad plně uzavře v plánované novele.

Anotace:
Ivy Morgan se v poslední době necítila sama sebou. Ne, že by se ji někdo divil. Koneckonců, být zadržena šíleným vílím princem, který chce natrvalo otevřít brány do Jinnosvěta, nechá nějaké mentální jizvy. Je to víc, než to. Něco temného a zákeřného se šíří skrz Ivy, mocnější, než by si kdy mohla představit..... a přichází to mezi ni a muže, do kterého se hluboce zamilovala, elitního člena Řádu Rena Owense. Ren by udělal cokoliv, aby udržel Ivy v bezpečí. Cokoliv. Ale, když pro ni udělá životní rozhodnutí, dopad jeho jednání nese dalekosáhlé následky, které můžou rozdělit jejich životy. Pud Ivy má mít nějakou šanci na přežití, musí odložit bolest a zradu, kterou cítí a spolupracovat nejen s těmi, které miluje, ale i s nepřítelem, kterého by měla raději zabít, než mu věřit. Válka přichází, a brzy je jasné, že Ren a Ivy ví o Řádu jediní a dokonce i jejich nepřátelé nebyli ničím jiným, než hromadou nebezpečných, smrtících lží. Ivy ví, že musí být víc, než jen statečná, aby zachránila ty, které miluje- a nakonec i samu sebe.
Protože za zlým vílím Princem stojí Královna

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!