THE SELECTION

By simaa - července 23, 2018

Na tomto knižním obsazení nepracuji moc dlouho, ale stále snažím se nacházet nové adepty pro další role. Selekce je pro mě taková srdcovka a některé postavy nejsou dopodrobna popsány, takže si je každý představuje jinak, ale ty nejhlavnější postavy mám obsazeny. 






MAXON SCHREAVE:


Mitchell Hope
(herec, zpěvák)

Můj Maxon ♥. Michael Hope, by byl úplně perfektní pro Maxona. Takhle si Maxona představuju. Možná je to i tím, že už má tu princovskou image z Následníků, ale je prostě dokonalý a nikoho jiného si pro Maxona představit nedokážu, už jsem pár jiných adeptů viděla, ale nikdo není, tak dokonalý.


Ross Lynch
(herec, zpěvák)

Ross je pro mě na druhém místě. Je to úžasný herec a zpěvák. Možná nesedí úplně Maxonovu popisu, ale tu roli by zahrál fantasticky. Role prince by mu bezpochybně slušela.


Douglas Booth
(herec)

Douglas by taky mohl být Maxon. Nemůžu říct, že bych byla naštvaná, kdyby ho vybrali. Ono to je spíš tím, že se mi na tu roli zdá už trochu starší. Přece je Maxnovi devatenáct a Douglas na ten věk nevypadá. Ovšem, kdyby byl mladší...


AMERICA SINGER:


Audrey Hollister
(modelka)

Pokud vás zajímá, kdo se stal modelkou pro Selekce obálky a trailer, tak je to právě Audrey Hollister. V princeznovských šatech ji to moc sluší a už od pohledu v ní Americu nemůžete zapřít. Tohle je podle mě dokonalá America Singer. 


Abigail Cowen
(herečka)

Spolu s Audrey je Abigail na mém prvním místě pro Americu. Rozdíl je, že Abigail je herečka a několik rolí už má za sebou. I když vzhledově je Abigail víc America a možná by byla i lepší pro tu roli.


Abigail Tara-Lily Kent
(modelka)

Tahle Abigail by opět nebyla špatná, ale nevypadá úplně jak si Ames představuji. 


Helena McKelvie
(herečka)

Helena nepatří mezi mé favoritky, nevypadá úplně jak si Americu představuji, ale nněco na ní je, co mi ji trochu připomíná...

EADLYN SCHREAVE:


Lily Collins
(herečka)

Lily Collins vypadá přesně, jak si Eadlyn přestavuji. Má velmi bohatou filmografii, je to skvělá herečka s hodně zkušenostmi. Je krásná, má styl a je oblíbená. Lily je prostě celá Eadlyn.


Sofia Carson 
(herečka, zpěvačka)

Sofa je úžasná. Stejně jako Lily je skvělá herečka a i zpěvačka. Sofia by Eady herecky ztvárnila dokonale a taky vypadá jak si ji představuji, takže i vzhledem. 


Stacey Farnet
(modelka)

Stacey modelovala na obálce Dcery a Koruny a v traileru jako Eadlyn. Do knižního traileru asi moc hereckého talentu potřeba není, ale mysím, že by i to herectví zvládla.


ASPEN LEGER:


Daniel Sherman
(herec)

Daniel je to nejbližší, co jsem k Aspenovi zatím viděla. Je skvělý herec - hrál i v seriálu Teen Wolf. Podle mě by Aspena ztvárnil dokonale.


MARLEE TAMES:


Ashley Benson
(herečka)

Ashley má takový nevinný andělský vzhled a je zkušená herečka. Skvělá pro Marlee. Ale. Už podle mě nevypadá jako teenager. Kdyby byla trochu mladší byla by nádherná Marlee.


LUCY:


Chloé Moretz
(herečka)

Chloé už prostě vypadá jako Lucy. Taková drobná, nevinná, působí mile. Myslím si, že tyhle vlastnosti by Lucy měla mít.a navíc je ještě Chloé skvélá herečka.


MARY:


Tini (Martina) Stoessel
(herečka, zpěvačka)

Tini moc hereckých zkušeností sice nemá, ale jako herečka je skvělá. Přesně takhle si Mary představuji. 


MRS. SINGER:


Chelah Horsdal
(herečka)

Na Američinu mamku se nikdo jiný nehodí lépe. Je prostě celá její mamka.


MAY SINGER:


Sadie Sink
(herečka)

Ona je celá May. Taková roztomilá menší verze Americy.


GERARD SINGER:


Max Charles
(herec)

Max je nejblíže podobný tomu, jak se malého Gerarda představuji. Jemomže už nevypadá na malé dítě, je mu čtrnáct, i když možná by to nějak šlo...


PRINCEZNA CAMILLE:

Elle Fanning
(herečka)

Elle už tak vzhledově působí jako princezna. Taky hrála Růženku, působí hrozně roztomile a mile jako Camille.





 Trailer na První (Audrey Hollister)

Trailer na Dceru (Stacey Farnet)

Trailer na Korunu (Stacey Farnet)





  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!