Insatiable

By simaa - srpna 22, 2018


Insatiable je seriál od streamovací služby Netflix. Netflix bohužel seriál zrušil po dvou seriích. Stále je ale dostupný s předplatným na Netflixu ke shlédnutí.

Obsazení:
Debby Ryan (Patty Bladell),  Dallas Roberts (Bob Armstrong), Christopher Gorham (Bob Barnard), Erinn Westbrook (Magnolia Barnard), Michael Provost (BrickArmstrong), Sarah Colonna (Angie Bladell), Kimmy Shields (Nonnie), Irene Choi (Dixie), Arden Myrin (Regina), Alyssa Milano (Coralee Armstrong), a další...

Příběh se soustředí na Patty, která byla roky šikanována, ignorována a podceňována lidmi okolo ní kvůli její váze. Ale ted', když je štíhlá Patty se chce pomstít všech, kteří ji kdys přiměli, aby se cítila zle. Bob Armstorng, zahanbený advokát, jehož skutečná vášeň je trénování dívek na soutěž krásy, je jediný, kdo vidí Pattyin potenciál a vezme ji pod své křídlo - prvně jako legální klientku a pak jako soutěžící, kterou vede k tomu, aby se stala top královna krásy v zemi. Ale Bob a jeho žena Coralee netuší, jak hluboký je Pattyin vztek a jako daleko zajde, aby získala pomstu na všech, kteří se v ní mýlili. Tyrani pozor: odplata je mrcha, pomsta je sladká a pokut narazíš na Patty, budeš další její zábava.

Na začátek musím říct, že seriál není nejspíš pro nikoho, kdo není náctiletý. Je to takový typický teenagerovský seriál. Byla to určitě příjemná podívaná, takové odpočinutí od jiných seriálu v tom, že tady jsem nemusela absolutně nic řešit, a nebo o tom nějak přemýšlet. Prostě relax. Tenhle seriál si totiž člověk jinak neužije. Je to totiž jeden velký kýč. Ale zábavný a dobře provedený. Je i založen na opravdových příbězích herců a tvůrců, jen ve vtipnější verzi. Každopádně v tom nehledejte žádnou logiku, nenajdete ji. Nemusí být všechno až zbytečně vážné a dramatické. 

Postavy byly dost zajímavé a vtipné. Člověk zde nemůže nenávidět ani tu největší zápornou postavu, protože je skvělým přínosem do příběhu. Jediné, co bych vytkla je otevřený konec první série. Hodně věcí zůstalo nedořešených a otevřených. Doufám, že seriál dostane druhou sérii. Je škoda těch kritik, které jsou opravdu přitažené za vlasy...

První série byla skvělá, ale druhá byla už o něco slabší, hodně mi vadila... řekněme obsese, kterou si Patty našla. Je škoda, že Netflix už neplánuje další sérii, druhá série skončila docela otevřeně. Neměla bych být překvapená, Netflix v poslední době ruší hodně seriálů a častokrát i ty dobré.




Zdroj obrázku: IG Insatiable

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!