Insatiable

By simaa - srpna 08, 2018

Insatiable je připravovaný komediální seriál, který se bude vysílat na stanici Netflix. Stanice objednala třináct hodinových epizod. V seriálu hraje Debby Ryan (Patty), Dallas Roberts (Bob), Christopher Gorham (Bob Barnard), Erinn Westbrook (Magnolia Barnard), Michael Provost (Brick), Sarah Colonna (Angie), Kimmy Shields (Nonnie), Irene Choi (Dixie), Arden Myrin (Regina) a Alyssa Milano (Coralee). Seriál bude mít premiéru 10. srpna 2018 (Netflix).

Příběh se soustředí na Patty, která byla roky šikanována, ignorována a podceňována lidmi okolo ní kvůli její váze. Ale ted', když je štíhlá Patty se chce pomstít všech, kteří ji kdys přiměli, aby se cítila zle. Bob Armstorng, zahanbený advokát, jehož skutečná vášeň je trénování dívek na soutěž krásy, je jediný, kdo vidí Pattyin potenciál a vezme ji pod své křídlo - prvně jako legální klientku a pak jako soutěžící, kterou vede k tomu, aby se stala top královna krásy v zemi. Ale Bob a jeho žena Coralee netuší, jak hluboký je Pattyin vztek a jako daleko zajde, aby získala pomstu na všech, kteří se v ní mýlili. Tyrani pozor: odplata je mrcha, pomsta je sladká a pokut narazíš na Patty, budeš další její zábava.

Na internetu koluje petice pro zrušení tohoto seriálu, která má už přes 200,000 podpisů. Už od doby, kdy Netflix zveřejnil první trailer se "fanoušci" spojili a vytvořili petici, kvůli tomu, že je o zostuzování a šikanování tlustší teenagerky. Já osobně s peticí vůbec nesouhlasím. Seriál je založen na opravdových událostech, které herci a tvůrci zažili. Každý na to může mít jiný názor, ale není tu žádný důvod, proč si to brát osobně, založit petici pro zrušení, a tím to zničit všem lidem, kteří se na film těší...

Trailer:


Plakát:
Zdroj obrázku: IG Insatiable




  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!