Cloak & Dagger

By simaa - srpna 06, 2018

Zdroj obrázku: FB Cloak & Dagger

Cloak & Dagger je seriál od stanice Freeform. Seriál skončil po odvysílání druhé série. Cloak & Dagger je od studia Marvel natočený podle komixů.

Obsazení: Olivia Holt (Tandey), Aubrey Joseph (Tyrone), Andrea Roth (matka Tandey), Gloria Reuben (matka Tyrona), Miles Mussenden (Tyronův otec), Carl Lundstedt (Liam), a další...

Tandy Bowen a Tyrone Johnson při náhodném setkání zjistí, že mají superschopnosti. Postupně se je učí ovládat a zjišťují, že schopnosti nejlépe fungují, když jsou spolu. Zároveň se oba snaží vypořádat se svou minulostí a chránit New Orleans, město pohlcené drogami a násilím. A na ochranu města nejsou sami, kromě nich je tu ještě detektivka Brigid O'Reilly, ochotná vyčistit město za každou cenu.

Cloak & Dagger určitě nepatří mezí mé top seriály. Téměř celá první série byla taková nezajímavá a pomalá. Hodně mi vadilo, že snad v každé epizodě je jedna dlouhá scéna, která je rozdělena do úseků a běží asi po celou epizodu, vždy je to hrozně nudná a snad i nepotřebná scéna, bez které by se to obešlo. Bylo to hodně pomalé, ale alespoň jsme více seznámeni s postavami a jejich charakterem. Další mínus byly nepotřebné flash backy, zahrnují jednu noc a jsou tam pořád. Ani objevování těch superschopností nebylo nějak velkolepé. Byla tam jedna "akční" epizoda, epizoda na téma, které bývá snad v každém fantasy seriálu - uvíznutí v čase nebo v něčí mysli - fakt nic originálního a ještě to zabralo to celou epizodu. Něco se konečně začalo dít v posledních  třech epizodách. Ty byly to nejlepší na celém seriálu, bylo mi pak i líto, že není epizod... Jsem zvědavá co se bude dít v další sérii.






Zdroj obrázku: FB Cloak & Dagger

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!