Lea Honor - záložky

By simaa - dubna 27, 2020

Jak někteří z Vás určitě ví, že dnes, 27. dubna, vychází nová knížka z české scény, Lea Honor: Třpytící se město od Lenky Bandurové. Je to taky Lenčina (autorčina) debutující kniha.  Před dvěma lety jsem tuto knížku na žádost autorky zrecenzovala. Tehdy Lea ještě bojovala pro své vydání a podařilo se jí to. Já tenhle úspěch Lence strašně přeji, je strašně milý člověk a Lea se vyrovná mnohým zahraničním best sellerům.

Na počest výdeje knihy jsem se s Lenkou domluvila, že pro Leu udělám záložky, které si pak kdokoliv může stáhnout, doma vytisknout a s radostí je používat. Vytvořila jsem několik záložek a v každé z nich se skrývají prvky z knížky, navíc má většina záložek světlou a tmavou variantu, tak jak to je u aplikací v mobilu, a můžete si vybrat, která verze se vám líbí víc.

Teď mám ještě takovou challenge. Až doma budete mít Leu Honor a nějakou z mých Lea Honor záložek, vyfoťte je spolu a dejte na Instagram (na stories nebo do příspěvku) s hashtagem #leahonorbookmark nebo #leahonorzalozka a označte mě @simaa_books a autorku @lenka_bandurova a my fotku nasdílíme na naše stories na 24 hodin. 

Tímto Lence Bandurové gratuluji k výdeji své první (doufám, že v budoucnu z mnoha) knihy, přeji velký úspěch a Vám, čtenářum, přeji hezké čtení!






Poznámka: Kdyby byl jakýkoliv problém se záložkami, neváhejte mě kontaktovat, odkazy jsou na blogu.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

Moc děkuji za komentář!